Door jouw advies maken opdrachtgevers keuzes

Driebergen • Afgeronde WO-opleiding (bestuurs- of bedrijfskunde)

Een kleine,
hechte club
professionals

Onze adviseurs werken dagelijks aan uiteenlopende opdrachten voor gemeenten en zorgorganisaties door heel Nederland. Onze thuisbasis is een fonkelnieuw kantoor in Driebergen. Hiervoor zoeken wij meerdere adviseurs voor in het publieke domein. Of, beter gezegd, verbinders die zich willen ontwikkelen binnen een organisatieadviesbureau.

Interesse of meer weten over deze vacature?

Vul je gegevens in en vertel ons kort wie jij bent. Wij sturen jou graag meer informatie over deze functie.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Collegamento

Wat ga je doen?

Als adviseur ga je aan de slag met diverse opdrachten in het publiek domein. Je adviseert gemeenten en zorgorganisaties bij het inrichten van de organisatie en begeleid hen in het werkbaar maken van gekozen oplossingen. Ook draag je bij aan het vormgeven van verschillende professionaliseringstrajecten met betrekking tot teamontwikkeling.

Naast zelfstandig en betrokken beschik je over een goede politiek-bestuurlijke antenne. Je ziet samenhang in diverse vraagstukken en legt makkelijk de puzzel. Je pakt graag nieuwe projecten op en over prioriteiten stellen hoeven wij jou niets te vertellen. Je bent klaar om je te ontwikkelen binnen een organisatieadviesbureau.

Jij bent:

Als adviseur bieden we jou vanzelfsprekend een prettige en uitdagende werkomgeving. In de functie is een hoop ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief. Voor goede arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot een vast contract zorgen wij.

Wat bieden we jou?

Collega aan het woord

Waarom ben je bij Collegamento gaan werken?
Bij Collegamento vond ik waar ik naar op zoek was: een plek waar ik uitgedaagd word en verantwoordelijkheid krijg. Een plek waar ik een maatschappelijke bijdrage kan leveren in een mensgerichte omgeving. Collegamento gaat hierin verder dan de meeste andere organisaties, wat mij erg aanspreekt! Inhoudelijk zijn de opdrachten divers en uitdagend, waarmee ik snel kan ontwikkelen en mijn krachten kan ontdekken en versterken.

Hoe heb je jezelf kunnen ontwikkelen bij Collegamento?
In een korte tijd leerde ik veel middels trainingen en coaching. Maar vooral ook door direct aan de slag te gaan en mee te draaien met collega's. De praktijk ervaren en fouten mogen maken. Door het vertrouwen, de collegiale steun en de focus op mijn ontwikkeling, is mijn kennis- en persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling terecht gekomen. En een leuk extraatje is dat iedereen wordt opgeleid tot DISCOVER professional, heel interessant!

 
Hoe ziet jouw carrièrepad eruit?
Ik ga mijn kennis en talenten inzetten om een positieve impact te hebben in de maatschappij. Op Nyenrode heb ik een mooie basis voor mijzelf kunnen leggen en nu ga ik als organisatieadviseur bij Collegamento ontdekken hoe dit er verder voor mij in de toekomst uit zal zien.

Josephine Zeinstra, Adviseur

Toon je interesse!

Een plek om trots op te zijn

Spiksplinter- of hagelnieuw. We zijn er nog niet over uit hoe we ons kantoor het beste kunnen omschrijven. Wat vaststaat is dat het een fijne plek is voor jou en je collega’s!

Solliciteer direct

Afgeronde WO-opleiding (bij voorkeur bestuurs- of bedrijfskunde)

Ondernemend en proactief

1 á 2 jaar werkervaring

09:00

10:00

10:30

11:00

12:00

Mails doorlopen

Inventarisatie verandertraject

Call opdrachtgever

Voorbereiden leiderschapstraining

Lunch

Collegamento werkt aan uiteenlopende opdrachten in het publiek domein en helpt opdrachtgevers hun ambities waar te maken. Als adviseur help je opdrachtgevers om keuzes te maken en de consequenties van deze keuzes te hanteren. Onze opdrachtgevers zijn onder te verdelen in gemeenten en zorgorganisaties.

Waar ga je aan de slag?

Gemeenten

Een kleine greep uit onze opdrachten voor gemeenten is het versterken van procesmatig werken van medewerkers, (persoonlijk) leiderschapsontwikkeling en interventiestrategieën bij verandering en ontwikkeling én het opzetten van gebiedsontwikkeling. De kern van deze opdrachten is op een betrokken manier gemeenten zich te laten ontwikkelen.

Zorgorganisaties

Voor zorgorganisaties houden we ons onder andere bezig met verandertrajecten binnen zorgketens, het begeleiden van verbetertrajecten rondom team- en kwaliteitsontwikkeling én het (her)positioneren en versterken van verschillende rollen binnen HRM. We hebben primair een begeleidende rol en mieren om de kwaliteit te waarborgen.

Toon je interesse!