Door jouw advies maken opdrachtgevers keuzes

Fulltime Driebergen Aantoonbare ervaring in het publieke domein

Een kleine,
hechte club
professionals

Onze adviseurs werken dagelijks aan uiteenlopende opdrachten voor gemeenten en zorgorganisaties door heel Nederland. Onze thuisbasis is een fonkelnieuw kantoor in Driebergen. Hier zoeken wij een Senior adviseur. Of, beter gezegd, iemand die verbindt en zelfstandig kan opereren binnen ons bureau.

Interesse of meer weten over deze vacature?

Vul je gegevens in en vertel ons kort wie jij bent. Wij sturen jouw graag meer informatie over deze functie.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Collegamento

Wat ga je doen?

Als Senior adviseur ga je aan de slag met diverse opdrachten in het publiek domein. Je adviseert gemeenten en zorgorganisaties bij het inrichten van de organisatie en begeleid hen in het werkbaar maken van gekozen oplossingen. Ook draag je bij aan het vormgeven van verschillende professionaliseringstrajecten met betrekking tot teamontwikkeling.

Naast ervaren en zelfstandig beschik je over een goede politiek-bestuurlijke antenne. Je ziet samenhang in diverse vraagstukken en legt makkelijk de puzzel. Je pakt graag nieuwe projecten en bent in staat om eigen werk te acquireren. Met passie, professionaliteit en plezier help je bij het doorontwikkelen van ons organisatieadviesbureau. 

Jij bent:

Als Senior adviseur bieden we jou vanzelfsprekend een prettige en uitdagende werkomgeving. In de functie is een hoop ruimte voor eigen initiatief binnen een hecht team van professionals. Uitstekende arbeidsvoorwaarden en ruimte voor ondernemerschap nemen wij voor onze rekening.

Wat bieden we jou?

Een plek om trots op te zijn

Spiksplinter- of hagelnieuw. We zijn er nog niet over uit hoe we ons kantoor het beste kunnen omschrijven. Wat vaststaat is dat het een fijne plek is voor jou en je collega’s!

Solliciteer direct

Aantoonbare ervaring binnen het publiek domein

In staat zelfstandig te opereren

Acquisitie van eigen werk

09:00

10:00

10:30

11:00

12:00

Mails doorlopen

Inventarisatie tactisch vraagstuk

Call ontwikkelingstraject

Geven van een leiderschapstraining

Lunch

Toon je interesse!

Eén van onze opdrachten

In diverse verpleeghuizen ondersteunen wij zorg- en behandelteams bij het verbeteren van de kwaliteit van de zorg. Veelal in situatie waar acute knelpunten zijn (verscherpt toezicht IGJ) of waar een scan tot urgente verbeterpunten heeft geleid. Wij zetten daarbij passende interventies in gericht op methodisch werken, het doorbreken van ineffectieve cultuurpatronen, rolhelderheid en meer. Alles met het doel om toekomstbestendige, goede zorg te leveren voor ouderen in verpleeghuizen.

Waardigheid en Trots op locatie: primair proces coach

Het is onze ambitie om voor Vilans, één van onze opdrachtgevers, de kwaliteit van de zorg te verbeteren (veiligheid, persoonsgerichte zorg, welzijn en leren) en het toekomstbestendig organiseren van de zorg in verpleeghuizen door de inzet van coaches. 

Toon je interesse!

Collega aan het woord

Waarom ben je bij Collegamento gaan werken?
Na een periode als ZZP-er gewerkt te hebben merkte ik de behoefte om zelf weer onderdeel te worden van een organisatie, weer samen met andere collega’s te leren en ontwikkelen. Via mijn netwerk kwam ik in contact met Frank. Na een eerste opdracht vanuit eigen onderneming, was het niet moeilijk meer om voor elkaar te kiezen!

Wat was jouw meest uitdagende opdracht?
Ha, ik vind al mijn opdrachten een uitdaging! Als dat niet zo zou zijn, moeten ik en mijn collega’s zich zorgen gaan maken.

Wat ik op dit moment wel een uitdaging vind is hoe we mijn opdrachten rond domein overstijgende (netwerk) samenwerking, en de uitkomsten daarvan, nog meer kunnen benutten/inzetten.

Hoe ervaar je de sfeer binnen Collegamento?

Met elkaar werken aan mooie opdrachten in het publieke domein, aan opdrachten die er toe doen, met respect voor opdrachtgever en elkaar. De ruimte om te leren en ontwikkelen, maar ook om samen plezier maken. De sfeer is professioneel en informeel in goede balans!

Hanneke Keus, Senior adviseur